Rabo ClubSupport

Geplaatst op 2-10-2020 17:31. Laatst gewijzigd op 24-10-2020 12:06.

Ben jij lid van de Rabobank, lees dan dit bericht!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe.
Ze hebben hiervoor Rabo ClubSupport in het leven geroepen. Rabo ClubSupport is de opvolger van de Rabo Clubkas Campagne.

Vorig jaar april ontvingen we € 908,37

Stemmen
Van maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober mogen klanten die ook lid zijn van Rabobank Noord en West Twente stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 220.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Als je klant bent, moet je dus ook lid zijn van de Rabobank om je stem uit te brengen. Controleer dus goed of je ook lid bent.
Ook dit jaar kun je dus weer op een heel eenvoudige manier onze vereniging steunen.

Als je een Rabobank-rekening hebt en lid bent (denk ook aan de rekeningen van je zoon, dochter of andere familieleden), mag je stemmen in de periode van 5 oktober t/m 25 oktober 2020. In tegenstelling tot de voorgaande jaren krijgen leden van de Rabobank dit jaar geen mail met een stemcode maar kunnen zij hun stem gebruiken door in te loggen via de Rabo app of via de website van de Rabobank. Vervolgens dient er geklikt te worden op ‘’Zelf regelen’’ en ‘’Mijn lidmaatschap’’ om de stem uit te kunnen brengen. Elke stem op MVV'69 levert direct geld op en dus is elke stem van belang voor de vereniging.

Denk er dus aan om in de periode van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 jouw stem te gebruiken. Vergeet bovendien niet je vrienden en bekenden te mobiliseren om ook te stemmen op onze club. Het levert direct voordeel op voor onze vereniging. Elke stem is geld waard en zou daarom zonde zijn als er stemmen niet gebruikt worden.

We hebben je hulp hard nodig. Stem op ons! 

Alvast bedankt voor je steun!

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

 

Afbeeldingen