DOS '37 B2 - MVV '69 B1 1-7 (1-4)

Geplaatst op 18-02-2007 13:39.

Op zaterdag 17 februari moest er nog een wedstrijd worden ingehaald tegen DOS ’37 uit Vriezenveen. We moesten deze wedstrijd het met 12 man doen, omdat er wat spelers niet mee konden doen. De aftrap werd gedaan om kwart voor een in Vriezenveen. De wedstrijd begon met een overmacht voor MVV, met vele kansen die onbenut werden. Ook liep er veel mis door het slechte veld (lees: knollenveld), dat zat ons niet erg mee. Eindelijk na een aantal minuten spelen werd de verdiende nul een gescoord door Chiel. Maar niet kort daarna werd de 1-1 gescoord door een fout in de verdediging. MVV speelde niet echt goed in de 1e helft, maar Dos ’37 deed dat ook zeker niet dus werd de score van MVV verhoogd naar 1-4 aan het eind van de 1e helft. Na geen thee te hebben gehad in de kleedkamers hebben we de wedstrijd vervolgt. Mathijs werd gewisseld voor René die leed onder de blessures, dit bleek een gouden wissel te zijn. Door een voorzet van Chiel belandde de bal voor de voeten van Mathijs, die besloot om de bal er maar even heel mooi in het doel te schieten. Na de 1-5 werd er niet echt sterk gespeeld, en kreeg DOS ’37 steeds meer ruimte om zich te ontplooien. Zo werden er kansen gemist door DOS ’37, maar ook van Marlese zijde. Uiteindelijk werden de kansen toch nog benut door MVV, door er 1-7 van te maken en dat was de einstand.
Onder de meegereisde supporters was er ook veel lol aan de lijn. Fijn dat deze – ondanks een uitwedstrijd – waren komen kijken.