MVV '69 kansloos onderuit bij Drienerlo

Geplaatst op 17-03-2007 19:32.

Het eerste elftal van MVV '69 reisde vol goede moed af naar Drienerlo ondanks het gemis van 5 basisspelers.
Maar al in de vijfde minuut was het de rechterspits van Drienerlo die een voorzet vanaf links volkomen vrij in kopte.
In het verdere verloop van de eerste helft kreeg Drienerlo nog enkele goede kansen maar wist deze niet te benutten, zodat de rust in ging met een 1-0 stand voor Drienerlo.
Ook in de tweede helft was het al heel snel Drienerlo dat opnieuw koppend, dit keer uit een hoekschop, tot scoren wist te komen. Op dat moment brak er wat binnen de spelersgroep van MVV '69 waardoor Drienerlo binnen het kwartier uitliep naar een 4-0 voorsprong.
Daarna nam Drienerlo wat gas terug, hetgeen enkele goede kansen opleverde voor MVV '69, maar deze werden door de aanvallers van MVV '69 niet benut.