MVV F1 - Rohda F14 (incl. foto's)

Geplaatst op 25-03-2007 11:20.

Op zaterdag 24 maart hadden we na enkele uitwedstrijden en wedstrijden die afgelast waren eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op het programma staan. Tegenstander was deze morgen Rohda F 14. Doordat we al op drie nederlagen getrakteerd waren, hadden de spelers en leiders zoiets als, vandaag moet het dan maar eens gebeuren. Vanaf het begin werd er fel om de bal gestreden, iedereen zette zijn of haar beste beentje voor, wat resulteerde in een aantal kansen maar er werd voor het rustsignaal niet door de beide teams gescoord. In de rust werden de spelers geprezen om hun inzet en dat dit zeker in de tweede helft zou resulteren in het scoren van doelpunten. Scheidsrechter Wim Simon floot voor het begin van de tweede helft, deze was nog geen minuut bezig of Rohda had al gescoord. Hier waren de spelers van MVV zo van onder de indruk dat het niet bij dit ene doelpunt bleef. De einduitslag werd 1 - 7, na een uitstekende eerste en een wat mindere tweede helft. Maar niet lang getreurd de volgende keer weer beter.