Dames MVV winnen verdiend!!

Geplaatst op 25-03-2007 17:14.

Na de beschamende nederlaag van afgelopen woensdag tegen Den Ham, hadden de dames wat goed te maken. SC Rijssen kwam op bezoek, en bleek de perfecte tegenstander om het een en ander recht te zetten.
In de 10e minuut zorgde Mirjam Stokman voor de 1-0, zes minuten later schoot Mette Lohuis de dames naar de 2-0.
De verdediging van SC Rijssen zag er niet zo goed uit, een minuut later scoorde Anita Veurink de 3-0. MVV kon rustig achterover leunen en zo de eerste helft eenvoudig uitspelen.
In de 27e minuut bracht Gerlinde Kleinjan de stand op 4-0. Mette scoorde een minuut later haar 2e van de middag, 5-0. In de 30e minuut mocht ook Gerlinde haar 2e van de middag binnenschieten. Na de 6-0 gingen de dames wat nonchalant voetballen wat in de 38e minuut resulteerde in de 6-1. Een fout van de verdediging werd afgestraft door de 11-jarige spits van SC Rijssen.
De 2e helft was eenrichtingsverkeer richting het doel van SC Rijssen, van de vele kansen die de dames kregen wist alleen Marloes Nijhoff in de 60e minuut nog te scoren.
Eindstand: 7-1