MVV '69 verliest verdiend van De Esch

Geplaatst op 31-03-2007 19:08.

De Esch kwam gelijk fel uit de startblokken, hetgeen in de 5e minuut al resulteerde in de 0-1 door Bergman, die invaller keeper Bosch met een diagonaal schot verschalkte. De Esch ging vervolgens op dezelfde voet door, maar de drie goede kansen die men kreeg in de daaropvolgende minuten werden niet benut. In de 23e minuut was het wel raak toen Wolberts van dichtbij koppend de 0-2 aantekende. Vervolgens kreeg MVV '69 iets meer het initiatief, maar dit leverde niet meer op dan enkele kleine kansjes. Vlak voor rust leek de strijd helemaal beslist toen Van Mook de 0-3 ruststand aantekende.
Na de rust liet De Esch de touwtjes wat vieren, maar pas in de 62e minuut moest de keeper van De Esch voor de eerste keer handelend optreden na een schot van Erik Laarman. Het was echter de snelle spits Koop van De Esch die in de 68e en 74e minuut de 0-4 en de 0-5 scoorde. De Esch had in de slotfase nog de beste kansen om de score nog verder uit te breiden maar dit bleef MVV '69 bespaard. Volgende week uit tegen DVO moet er uit een ander vaatje getapt worden wil MVV '69 nog wat aan zijn schamele aantal van 8 punten toevoegen.