B1 sluit competitie met winst af

Geplaatst op 06-05-2007 21:46.

Op 5 mei (!) moest de laatste competitiewedstrijd gespeeld worden, en wel tegen STEVO B3, dat op #1 stond en nog steeds staat. De wedstrijd had weinig belang behalve de eer dan, want de eindplek van STEVO en die van ons was al reeds bepaald. Toch werd er om half drie de aftrap gedaan op “de Peuverweide” in Geesteren.

Door het ontbreken van Thijs werd er een andere opstelling opgezet. Dyon stond ditmaal in de spits en Lieke en Lars Aitink maakten samen met Chiel het middenveld vol. Verder geen wijzigingen in de opstelling.



Het begon niet helemaal soepeltjes in het begin, op het harde knollenveld. Hierdoor werd er een bal fout ingeschat door ondergetekende, en die werd afgewerkt door de tegenstander. Domme fout, maar gelukkig stond STEVO hem nog te spacen, want binnen enkele seconden na de aftrap was het alweer 1-1 door goed combineren van Dyon en Chiel, die uiteindelijk scoorde. De druk werd er nog wat bijgevoerd, en zo werd de score uitgebreid met nog 2 doelpunten op naam van Dyon.



Dat er hard gestreden moest worden werd in de 2e helft wel duidelijk. STEVO kwam er steeds beter uit en had ook meer en ook zeker enkele goede kansen, maar het weigerde ze af te maken. De knollen waren bij sommigen op, en dat was te merken.



Desondanks werd er nog gewonnen van de nummer 1, hun eerste nederlaag dit seizoen.
Na afloop werd er nog even wat bijgeluld over een eventuele bbq, die dan ook volgende week zal plaats vinden.