E1 zet Holten opzij

Geplaatst op 18-11-2007 17:00.

Op deze zaterdagmorgen stond de wedstrijd gepland tegen Holten E 4. Bij aankomst op ons sportpark om half 10 stond al een team met begeleiders gereed voor de warming-up. Aan het tenue te zien was het de tegenstander van vanmorgen uit Holten. De persoon in het tenue had meer weg van een D pupil of een C junior. We konden deze morgen rekenen op veel tegenstand dat gepaard kon gaan met fysieke kracht, maar dat kon ons niet weerhouden om ook deze wedstrijd van onze eigen kracht uit te gaan. Nadat beide teams klaarstonden om aan de wedstrijd te beginnen floot Albert Kleinjan, die deze morgen de scheidsrechter was voor het beginsignaal. MVV nam het initiatief, en zette de tegenstander gelijk onder druk, wat meteen al in een aantal kansen resulteerde. De grootste mogelijk kwam nog van de kant van Holten, maar doordat de bal uit de handen van onze keeper Joeri werd gespeeld, werd het gescoorde doelpunt afgekeurd. Even later werd er toch gescoord door MVV, nadat Garin al enkele mogelijk heden had gehad om te scoren was het deze keer wel raak, uit een hoge voorzet maakte hij een prima doelpunt, 1-0. Dit was tevens de ruststand.


In de rust werden de spelers geprezen door hun prima samenspel. Nadat er van keeper werd gewisseld probeerden we nog meer druk op de verdediging van de tegenstander te leggen. Maar in plaats van de 2-0 te scoren viel het doelpunt aan de andere kant,1-1.Hierna had MVV het moeilijk en had Holten het beste van het spel. Maar MVV ging weer fanatieker voetballen en dat leverde de 2-1 voor MVV op. Na goed samenspel werd er gescoord door Joeri. Jeroen die bij veel aanvallen aan de basis staat voor een doelpunt, scoorde de 3-1. Hierna was het MVV die de wedstrijd bepaalde, en Holten totaal wegspeelde. Joeri scoorde nog de 4-1 en
5-1, Jeroen maakte het 6de doelpunt. In de allerlaatste seconde scoorde Holten nog tegen, eindstand 6-2. Een goede wedstrijd, waarvoor alle spelers een dikke pluim verdienen!!
Onder het opstellen van dit verslag keek ik nog even naar de uitslagen van onze “concurrenten” en zag tot mijn verbazing een interessante uitslag, nl. koploper Rohda Raalte verliest de uitwedstrijd tegen De Zweef, met als gevolg 4 teams gezamenlijk op plaats 1, waaronder MVV!!!!!!