MVV'69 ten onder tegen Drienerlo

Geplaatst op 02-12-2007 19:28.

In een van MVV kant een dramatische slechte eerste helft waarin alles verkeerd ging en de ene fout na de andere fout elkaar opvolgden. De eerste 20 minuten bleef het doelpuntloos, doordat Drienerlo slordig met de kansen omsprong, toen ze na 22 minuten 0-1 lieten aantekenen was het duidelijk dat een heel slecht spelend MVV een moeilijke middag tegemoed ging. De score werd 0-2 in de 30e minuut door een niet goed uitgevoerde buitenspelval. Direct na de aftrap was het alweer raak, een verdedigingsfout werd simpel afgestraft 0-3. Na 34 minuten kreeg MVV de eerste echte kans, Anita Veurink ging alleen op de keeper af maar faalde helaas in de afwerking, toch was het Drienerlo dat door een mooie aanval wel wist te scoren in de 36 minuut, na 43 minuten was het weer raak 0-5, tevens de ruststand.

Na wat harde woorden in de rust van de trainer, herstelde MVV zich enigzins in de tweede helft, het leek wel of de dames wakker waren geschud. MVV probeerde om er nog een wedstrijd van te maken, er werden minder fouten gemaakt en werd er weinig meer weggegeven, of dit de verdienste was van MVV of dat Drienerlo het wel goed vond, blijft een vraag. Echt grote kansen kreeg de thuisclub in de tweede helft ook niet, waardoor de eretreffer uitbleef. Drienerlo scoorde na de rust ook niet zodat de 0-5 eindstand bij rust al was bereikt. Hopelijk gaat het volgende week beter, dan staat de uitwedstrijd tegen SVZW op het programma, de eerste onmoeting werd gewonnen door Mvv met 2-1.

Beste speelster: Gea Haller