Kampioen ontroond

Geplaatst op 27-01-2008 11:17.

Zaterdag 26 januari 2008 10 uur de aftrap van de 1e nieuwe wedstrijd van het seizoen.
Mvv 69 C1 was in de vorige competitie 4e geworden en de tegenstander van vandaag 1e Sportlust Vroomshoop op precies te zijn. Mvv 69 startte slecht aan het duel en dit werd ook direct afgestraft met 2 snelle goals. Daar baalde we wel flink van en met iets frustratie gingen we verder we kregen nog wat kansen maar ze werden helaas niet afgemaakt. De rust kwam voor ons zeer goed uit. Gerjan was boos en dat is licht uitgedrukt. Maar we spraken met elkaar af dat we in de 2e helft meer inzet zouden gaan tonen en beter gaan voetballen. Nou we moesten even wachten op de tegenstander voor de 2e helft maar dan waren ze er ook. Maar ze hadden niet gedacht dat het op de leemkamp kon spoken. Want na het eigen doelpunt van sportlust was het voor Mvv een betere wedstrijd. 2-2 zat er ook snel in en zelfs de 3-2 maar na deze kwam er gauw een tegen goal 3-3. Maar Mvv drukte door en niet zonder succes 4-3 werd er door marinus gemaakt en het feest was compleet. Gerrit Fikkert floot af en Mvv onttroonde Sportlust.