Rodha Kriegt Striekert An De Oorn

Geplaatst op 09-02-2008 17:45.

zaterdag 9 februari 2008 10.00 uur Mvv 69 C1 – Rohda Raalte C4 een wedstrijd die in Raalte vorig seizoen door Mvv zwaar werd verloren 5-1 maar liefst. Maar Mvv had op de training hard getraind er gerjan had ons een flinke dosis werklust meegegeven. Maar ja Gerjan was er niet. Hij was namelijk naar Berlijn om een flink te scouten langs de ijsbaan. Maar de wedstrijd ging van start en we testen mekaar eerst even uit wat kleine dreigementen aan beide kanten meer niet. Maar de eerste serieuze kans kwam van niemand minder dan Lars Jol. Daarna werd ook Rohda gevaarlijk en hun kansen namen toe maar die van ons ook. Een speler van Rohda wist na een kluts de bal goed in de verre hoek te schieten maar niet ver genoeg voor Remco want die kon de bal keren en moest direct weer een bal keren en direct er na weer een kopbal maar na de kop bal werd de bal weggewerkt en daarna was het ook wel een keer rust. In de rust een praatje en wat aanwijzingen en een wissel. Na de rust kwam Mvv pas lekker los en snel na rust wist Lars Jol weer te scoren. Maar Rohda werd wakker en zette aan ze wouden een 1-1 jammer maar helaas kwam die er niet want onze Beum wist weer eens een goaltje meer te pakken. Nadat Lars jansen of lorkeers goed door joeg op de keeper blunderde hij en kon Sven scoren. Helaas kreeg Mvv niet de penalty weer het recht op had nadat Lars A werd neer gemaaid door 2 man. Maar Mvv was in de wedstrijd scherp en liet zien dat Marinus die door een blessure niet mee kon doen best een wedstrijdje gemist kon worden. Maar Mvv speelde goed en de overwinning was verdiend. U tot de volgende wedstrijd en GOOD GOAN.