mvv vecht voor overwinning

Geplaatst op 08-03-2008 21:35.

Deze zaterdagmorgen stond de wedstrijd MVV E1 – SVVN E3 op het programma. Onder de warming-up van beide teams probeerde de coach van SVVN zijn spelers op scherp te krijgen door enkele opmerkingen te maken dat er van die boeren toch wel gewonnen kon worden. Nadat Dyon Fikkert voor het beginsignaal had gefloten kon de wedstrijd van start gaan. SVVN dat vanaf de aftrap fanatiek begon, probeerde gelijk de wedstrijd naar hun hand te zetten, en dit leverde ook al een aantal kleine kansen op. Maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg MVV meer vat op de wedstrijd wat ook aan MVV kant enkele kansen opleverde. Maar 10 minuten voor het rustsignaal was het toch SVVN wat de score opende, 0 - 1 wat tevens de ruststand was. Na enkele omzettingen in het team van MVV begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Dit had na enkele minuten ook al resultaat, na een goed uitgevoerde counter was het Jeroen die de 1 – 1 liet aantekenen. Maar MVV wilde meer, kreeg ook mogelijkheden, maar het was achterin ook opletten omdat SVVN er af en toe gevaarlijk counterde, wat af en toe maar net goed afliep. Maar het was toch MVV die de 2 – 1 scoorde, een doelpunt gescoord uit een corner door Joeri. Ook scoorde Joeri de 3 – 1, waarna de irritatie bij de begeleiding van SVVN toenamen. Maar “de boeren”uit Marle kregen vleugels, Tom en Joeri scoorden beide nog een keer en inmiddels was het al 5 – 1 geworden en was de wedstrijd gespeeld. Maar door wat gemakzucht bij MVV, kreeg SVVN nog een tweetal kansen aan geboden, die op voortreffelijke wijze door de spits van SVVN werden verzilverd. Eindstand 5 – 3, tot stand gekomen door enorme inzet van al onze spelers. Perfect gedaan jongens en meisje.