C1 schud achtervolger af

Geplaatst op 16-03-2008 14:49.

Zaterdag morgen 15 maart ’08 10.00 uur de wedstrijd tegen achtervolger Heino C3 begint onder leiding van Gerrit Fikkert. De wedstrijd begon direct goed en leverde na 5 minuten een prachtig doelpunt op van Jordy Bannink die een kanonskogel over de keeper van Heino schoot. Na dit doelpunt was Mvv niet meer het Mvv van de laatste tijd we voetbalden slecht en lieten Heino komen en dit leverde de nodige gevaarlijke situaties. Maar Remco wist in de 1e helft alle kansen uit het net te houden. De grootste kans van Heino was de bal op de paal. Mvv kreeg zelf haast geen kansen omdat Heino een stelletje verdedigers had staan die de ballen goed wisten af te weren. De 1e helft eindigde in 1-0 voor Mvv. De 2de helft was tevens slecht en we werden nog verder terug gespeeld maar dit leidde niet tot doelpunten en Mvv won met 1-0 waardoor Mvv los staat van de achtervolgers met een wedstrijd minder.