E1 wint van Rhoda Raalte

Geplaatst op 24-03-2008 16:04.

Op zaterdag 22 maart ging het e1 elftal al weer vroeg op pad om te voetballen tegen rhoda raalte e 10. Daar jan grotenhuis strooidienst had ging Andre Thijs mee als begeleider, gerdien had voor de wedstrijd afgesproken om te proberen te winnen van deze tegenstander,door goed samen te spelen en elkaar te helpen. En iets alerter te zijn dan vorige week zaterdag tegen Wijhe .Dit lukte aardig en we kwamen zelfs op voorsprong door een afstandschot van Jeroen, enkele minuten later liet Tom de twee nul aantekenen .door goed werk van Koen die een mooie rush langs de lijn maakte en een prima voorzet afleverde bij de achterlijn,gerdien zei nog tegen Koen dat hij wel wat op John Heitinga leek maar deze kende Koen niet . Jeroen Heubach wel koen! Tom scoorde de drie nul dit mocht ook wel want hij had de nodige kansen wel gehad .Vlak voor rust scoorde rhoda uit een kornebal deze werd niet goed weggewerkt. In de rust werd besloten om op de zelfde voet verder tegaan en te blijven opletten want rhoda kwam wat meer in hun spel. Wat er gelijk na rust ook toe leidde dat rhoda opnieuw scoorde, daar werd Mvv even wakker geschud en het was Garin die overigens ook iets langer had geslapen dan de rest die de 2-4 liet aantekenen .Na prima werk van Jeroen was het eveneens diezelfde Jeroen die na goeie uittrap van Joeri 2-5 liet aantekenen. Toen liet Mvv de touwtjes iets vieren waarvan rhoda dankbaar gebruik van maakte en maakten ze 3-5 en 4-5 daar werd het nog even pieniebel maar was het Jeroen die met zijn derde treffer deze dag overal een eind aan maakte eindstandstand 4-6 hierna floot de scheids ook meteen af en konden we huiswaarts keren met 3 punten op zak .volgende week thuis tegen ASC dalfsen veel succes en dan is het niet zo vroeg dan beginnen we om 10 uur. groetjes gerdien