Toevoeging C1

Geplaatst op 01-04-2008 14:43.

Door een reactie in het gastenboek van Mvv op het korte verslag van zaterdag is hier dan toch het belevingsverslag van de wedstrijd Mvv 69 C1 – Wijhe’92 C2. Zaterdag 11.45 de wedstrijd begon en gelukkig waren onze vaste fans die ons door weer en wind steunen er ook wat moesten we toch zonder hun. De wedstrijd begon hard de 2 teams bevochten elkaar vel en er kwamen aan beide kanten kansen. Maar het eerste doelpunt was voor Mvv door een goede pass op Jol en die maakte koelbloedig af. Mvv zakte helaas na deze goal in en kreeg het zwaar want Wijhe bezat een goede aanval aangevoerd door een snelle en tactische nummer 9. En na een paar mooie combinaties viel er ook jammerlijk helaas een doelpunt. 1-1 en dat was tevens de ruststand. In de 2de helft moest Marinus naar de kant hij had last van zijn pas herstelde blessure. Mvv speelde de 2de helft in de volgende opstelling

Wessel de Ruiter
Mvv tapte in de 2de helft uit een ander vaatje en wist Wijhe op veel plaatsen te snel af te zijn dit leidde ook tot mooie kansen en 2 goals. De 1e mooie kans was van Jordy Bannink die met een kanon schot op de lat schoot. Na dit schot was de beurt aan Lars Aitink om ons te verbazen met een sierlijk schot trof Lars fenomenaal doel. 2-1 Mvv bleef nu sterk een wist Wijhe onder de duim te houden Wijhe kreeg wel een paar kansen maar die werden gestopt door Remco. Ook wist Mvv nog te scoren na een schot van Lars Jol wist Lars Aitink te scoren in de rebound. Na het eind signaal werd Gerjan gebeld die helaas nog ziek thuis zit. Hij was blij te horen dat we weer gewonnen hadden. Ook waren we blij te horen dat onze concurrent HHC C3 gelijk gespeeld had tegen Sportlust 3-3. Fans toch ook weer bedankt dat jullie ons weer gesteund hebben en het verslag mag er nu wel zijn of niet. Ook Gerjan sterkte we hopen dat onze goeie reeks je snel weer op de been helpt.