Bruchterveld komt goed weg bij MVV'69

Geplaatst op 13-04-2008 10:25.

Een getergd Bruchterveld moest en zou winnen na de onterechte nederlaag de vorige keer in en tegen Bruchterveld.
Dat het zo moeilijk zou gaan hadden de heren niet verwacht. Met de nodige mazzel werd het uiteindelijk 2-3 na een 1-1 ruststand.

Het was een gelijkopgaande wedstrijd voor de rust waarin Rien van de Veen de score opende voor de gasten. MVV'69 zette even aan en een paar minuten later was het 1-1 door Ronald Sasbrink.

Even concentratieverlies in de MVV-verdediging en dat leidde in de 60e en 62e minuut tot 1-3. Dat betekende feitelijk de nekslag voor de thuisploeg. Met nog een half uur te spelen speelde MVV alles of niets. Dat leverde in de 88e minuut pas het gewenste resultaat op door door René Winters. In blessuretijd kreeg Sebastiaan Haselhorst een uitgelezen mogelijkheid de gelijkmaker in te schieten maar faalde op het beslissende moment. MVV'69 kreeg gezien de wedstrijd over 90 minuten te weinig.

Beste speler bij MVV'69 was Sebastiaan Haselhorst.