Pech

Geplaatst op 13-04-2008 10:52.

Donderdag avond 10 april werd er afgetrapt tegen Nieuw Heeten C1. Dat het een zware wedstrijd zou gaan worden dat stond vast en we waren hier niet echt op voorbereid. Marinus had last van z’n spieren in het bovenbeen Remco was de dag ervoor met z’n enkel dubbel geklapt en meerdere spelers hadden irritatie. Desondanks begon de wedstrijd heel mooi voor Mvv na een paar minuten stond het al 0-1 voor ons. Maar toen zakte het spel in omdat Mvv nu de blessure naar boven kreeg. Remco was niet aanspeelbaar voor terug speelballen en dat was een groot gemis omdat de bal vaak terug gaat naar Remco en die speelt de bal dan weer naar de backs en zo wordt er opgebouwd. Maar omdat dit niet kon was er van opbouw of combineren nergens wat te bekennen. Daarom was het dan ook snel 1-1 door verkeerd wegwerken van een Mvv verdediger maar Nieuw Heeten werd ook geholpen door een zeer matig fluitende scheids die de ene vrije trap naar de andere net buiten de 16 gaf. En of dat nog niet genoeg was kopte een paar minuten later Nieuw Heeten 2-1 binnen. In de rust was er alles behalve een fijne sfeer er werd slecht gevoetbald we stonden door simpele balletjes achter. Misschien moeten we het voetballen maar gewoon op zaterdag blijven voetballen en niet op donderdag avond. Maar in de 2e helft werd er misschien wel het mooiste doelpunt van het voorjaar seizoen gemaakt. Jordy Bannink was met een uitgemeten vrije trap klassen beter dan de keeper van Nieuw Heeten. Na deze goal was Nieuw Heeten weer beter maar dit leidde tot niks jammerlijk heelaas het Nieuw Heeten een goede verdediging staan die onze rappe Jol het scoren belette ondanks dat was hij hier toch wel een keer heel dichtbij met een bal op de paal. Pech is het woord wat bij deze wedstrijd past. Maar ja we doen er niks aan en we gaan vol goede moet naar woensdag avond om thuis te proberen de finale van de beker te bereiken. Wij hopen u daar te zien. Dus hou woensdag avond vrij en heeft u die niet meer vrij bel alles af.