C1 nu wel heel dicht bij kampioenschap

Geplaatst op 20-04-2008 16:29.

Zaterdag 19 april 2008 en om kwart voor 11 was er de aftrap van de wedstrijd HHC C3-MVV’69 C1. Mvv werd eerder deze week uitgeschakeld in het bekertoernooi. Maar of dit invloed heeft gehad op de wedstrijd van gisteren dat leest u nu. Mvv startte in de volgende opstelling:
Doel: Remco Haselhorst
Verdediging: Mark Telman Patrick Jaspers Jordy Bosch Jarno Thijs
Middenveld: Marinus van Lenthe(c) Jordy Bannink Lars Aitink
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers Peter Bakhuis Sven Beumer

Mvv startte niet zo best op het toch wel goed te bespelen kunstgras veld. Hhc maakte de kansen maar verzilverde ze niet. Totdat er een hachelijke situatie voor de goal van Mvv ontstond waardoor Hhc kon raak schieten. Na deze goal deed Mvv iets wat het niet vaak doet na een doelpunt tegen. We stroopten de mouwen op en vochten ons terug in de wedstrijd een als beloning een goal van Marinus en een grote kans die hij net niet verzilverde. Het niveau was wel 100X beter dan tegen Wijhe.

In de rust toch nog een paar kleine puntjes van kritiek door Stefan onze interim trainer. Er moest meer gejaagd worden op de opbouw van Hhc. Dit klopte ook wel degelijk Hhc kon te gemakkelijk opbouwen. In de 2de helft was de wedstrijd aan beide kanten zeer spannend en af en toe voor de Mvv doelman zeer slecht voor het hart maar desondanks wist hij nog een paar ballen der uit te houden. De 1e echte opgelegde kans kwam voor Lars Jol die alleen voor de keeper stond maar toch faalde. Daarna was het de beurt aan Marinus om jammerlijk heelaas te missen. Maar Mvv had het in de koppies goed zitten en het joeg door met als beloning een doelpunt. Na een blunder van de Hhc keeper was Sven zo koelbloedig dat ik blij was dat ik mijn keeperhandschoenen aan had.

2-1 was de stand en Hhc kreeg nog enkele mogelijk heden maar Remco stopte een paar ballen en Jordy Bosch stopte de grootste kans goed af.

Nou na deze zeer sportieve wedstrijd en die werd gefloten door een zeer goede scheids kunnen we zeggen dat we volgende week kampioen kunnen worden als we van Rohda winnen en de concurrentie de punten laat liggen. Dus als u zaterdag morgen nog tijd heeft, om 10 uur speelt de C1 hopelijk hun kampioen wedstrijd.