Loon na Arbeid

Geplaatst op 04-05-2008 10:50.

Zaterdag 3 mei 11.00 in Hardenberg word er afgetrapt tegen Hardenberg’85. Deze wedstrijd zou met gelijkspel genoeg punten opleveren om de competitie te winnen. De scheids floot en de 1e helft begon met de volgende namen:
Doel: Remco Haselhorst
Verdediging: Mark Telman Patrick Jaspers Jarno Thijs Jordy Bosch
Middenveld: Marinus van Lenthe(c) Jordy Bannink Lars Aitink
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers Peter Bakhuis Sven Beumer
Wissels: Wessel de Ruiter Mathijs van Wijk
Mvv en Hardenberg starten beidde fel en dat leverde een mooi schouwspel op. Mvv kreeg al snel de 1e kans die er eigenlijk in moest. Maar Mvv drukte door en kreeg meer (grote) kansen.
Maar na dit begin offensief was het aan Hardenberg om het in de verdediging van Mvv te laten spoken. De grootste kans was de bal op de lat van de nummer 12 van Hardenberg. Mvv kreeg nog een grote kans te verwerken maar die werd met een mooie maar simpele zweefduik door Remco gepakt. Toen was het genoeg en Lars Jol moest maar weer eens scoren en dat deed hij ook na een mooi staaltje combinatie spel op het middenveld was het de beurt aan Lars Jol om de bal prachtig binnen te schieten. Mvv stond voor met 0-1. Zo gingen we ook de rust in. In de rust werd er over het veld de scheids en de cornerplaats gepraat maar ook nog even over het voetbal. Er werd wat geschoven Marinus laatste man Mark links mid Jordy Bannink mid mid. Mvv pakte het in de 2de helft goed op en voetbalde voor de volle winst. Daarbij moet wel gezegd worden dat Hardenberg een zeer goede sportieve en leuk te bespelen tegenstander was. Mvv’s harde werken werd bekroond door een werkelijk schitterend doelpunt van Lars Jol (wie anders) na een meesterlijke combinatie met Jordy Bannink.
Na deze goal waren er aan beide kanten kansen met een licht overwicht voor Hardenberg. Maar de grootste kans was dan ook wel voor een Hardenberg middenvelder die de bal richting kruising schoot maar helaas voor hem kon Remco met zijn vingertoppen voorkomen dat het 2-1 werd. Maar deze 2-1 bleef niet uit na een goede voorzet stond hun spits vrij voor de goal het uitkomen van Remco mocht niet meer baten en het was 2-1. Nog geen 5 minuten later was het 2-2 na een voorzet stompte Remco de bal weg maar er stond een Hardenberg middenvelder die bal binnenschoot. Na deze goal waren er 10 spanende minuten waarbij Mvv wat kon uitrichting en Hardenberg ook. Beide faalden maar voor Mvv had het geen gevolgend de schaal kon omhoog en de wagen kon worden opgehaald. De C1 werd uit bij Hardenberg verdiend kampioen. Na een toch zwaar seizoen die op de training soms met gevloek en gescheld werd benadrukt. Maar we hebben het toch maar mooi even geflikt met mekaar. De vaste supporters waarbij we toch al snel bij Anton en Gerda Jansen of Lorkeers uitkomen. Bedankt dat jullie toch bijna wel alle wedstrijden uit of thuis langs de lijn stonden en ons aanmoedigde. Ook de andere ouders bekenden familie en bestuursleden, bedankt voor het steunen. Volgend jaar zijn we naar alle waarschijnlijkheid een B we hopen dat boven genoemde personen ook aanwezig zijn om ons misschien wel weer naar een mooie resultaat te helpen. U bedankt voor het mooie seizoen en tot de volgende wedstrijd.