Gelijk opgaande wedstrijd dames MVV '69 - Lemele

Geplaatst op 05-10-2008 17:38.

Na nog niet zo lang geleden bij de dames van Lemele op bezoek te zijn geweest, mochten we ze afgelopen zaterdag bij ons in Marle ontvangen, helaas resulteerde de vorige wedstrijd tegen Lemele in een dikke nederlaag, dus de dames van MVV'69 hadden wat goed te maken!

Het was dit keer een gelijkopgaande wedstrijd, in tegenstelling van de vorige wedstrijd, kwam MVV'69 dit keer meer aan het voetballen, de dames wisten natuurlijk waar het de vorige keer op fout ging, dus hadden het een en ander recht te zetten, en dit lukte de dames van MVV'69 ook aardig goed, ze hielden goed stand.

In de 13e minuut was het toch Lemele die op de 1-0 voorsprong kwam, door een fout in de verdediging en slordig keeperswerk van de kant van MVV'69. Kort daarna in de 17e minuut kreeg MVV'69 een vrije trap, van zo'n 20 meter, genomen door Anita Veurink, helaas kwam deze terecht op de paal.
Vlak voor rust in de 43e minuut was het weer Lemele dat scoorde en de stand op 2-0 bracht, op precies dezelfde manier als de eerste, kwam het dit keer weer door slecht verdedigingswerk.

Na de thee eigenlijk hetzelfde spelbeeld, Lemele creeƫrde wat meer kansen, maar deze bleven onbenut, door goed keeperswerk van Gerdien Kosters.
In de 70e minuut kwamen de dames van MVV'69 er nog een keer gevaarlijk uit, door een goede voorzet, hadden Lisa Mondeel en Mette Lohuis de kans om de stand op 2-1 te brengen, maar helaas mocht het niet zo zijn.
het doel van Lemele was voor de dames van MVV moeilijk te bereiken door erg goed verdedigingswerk.
MVV'69 creeƫrden helaas weinig kansen maar hield fysiek goed stand en zette goed druk, er werd gewerkt, dus de dames van MVV'69 verlieten toch met een goed gevoel het veld, ondanks de 2-0 nederlaag.

Beste speelster: Svea Olthof