MVV'69 MB - SVZW MB1D

Geplaatst op 05-10-2008 17:43.

Mvv’69 MB – SVZW 1D
Zaterdag 4 oktober in Marle.

MVV was al druk bezig met omkleden in de kleedkamers. Nadat de dames klaar waren en al bezig waren het veld op te lopen kwamen daar dan ook eindelijk de tegenstanders aan! De dames van Wierden moesten zich nog omkleden dus daar moesten we nog op wachten. We gingen ‘’ gezamenlijk ‘’ met z’n allen de warming-up doen. En er is er altijd wel ééntje die haar spullen vergeet dus ook deze zaterdag! Nadat we klaar waren met de warming-up gingen we zoals wekelijks de bal overspelen en erachter aan rennen. De spieren waren bij ieder van ons goed warm dus wij konden beginnen aan de wedstrijd. De tegenstander was er ook klaarvoor dus dat kwam goed uit! Gerrit Huisjes floot en SVZW trap af. De 1e 15minuten ging het aardig gelijk op. Fysiek en qua conditie waren de dames uit Wierden sterker. De conditie ontbreekt nog een beetje bij ons, maar daar werken we natuurlijk erg hard aan op de trainingen! Na ongeveer 20 minuten kwam Marle met 0-1 achter. Het team baalde en probeerde er nog wat van te maken. We probeerden door hun verdediging door te komen maar dat ging met moeite! Een paar kansen op ’t goal maar ze mislukte. Nadat SVZW door brak bij ons door de verdediging viel de 0-2. We probeerde er nog ’t beste ervan te maken in de 1e helft. Maar de moed bleef er niet echt bij ons in, we lieten allemaal onze koppies zakken! Daardoor kreeg SVZW kansen en zo werd het 0-3. Dit was tevens ook de ruststand. In de rust kwam iedereen weer een beetje tot rust en na een kop thee konden we er weer met een beetje moed er tegen aan! We gingen klaar staan en wachten tot de tegenstander ook het veld op kwam. Mvv mocht de 2e helft aftrappen en probeerden kansen te creéren. Het aan onze kant niet echt lukken maar bij SVZW ging het beter. De spits kwam er snel door de verdediging heen en kregen we het weer aan de broek 0-4. Flink balen natuurlijk, maar ja hun waren allemaal een maatje te groot voor ons. Na het aftrappen probeerden we het nog een keer bal naar voren maar helaas de bal werd niet afgemaakt. De tegenstanders probeerden het en kwamen door het middenveld en de verdediging heen. Daar stonden we dan weer, 0-5 achter en nog geen tijd. We hoopten allemaal dat het al bijna tijd was maar het duurde te lang. Voor we het wisten stonden we al met 0-6 achter. Een paar keer hebben we geprobeerd hun buitenspel te zetten zodat ons saldo van de tegenstander niet omhoog ging. Maar met pijn en moeite lukte het af en toe. Maar kort er na konden we alweer op ’t papier schrijven dat we met 0-7 achter stonden! Dit hebben we nog een paar minuutjes aan kunnen houden en toen floot de scheids af. De tegenstander een hand gegeven en we gingen douchen! De beste speelster van deze dag was Anita ! De keepster waar we niet zonder kunnen!