zwaarder dan verwacht voor de lady's

Geplaatst op 12-10-2008 12:57.

Marle kwam om 2u aan bij voetbalvereniging de Zweef! Omkleden dan maar en naar het veld. Gezamenlijk gingen we de warming-up doen en oefeningetjes. Toen was het tijd om te beginnen. De 1e 10 minuten van de eerste helft ging vrij gelijk op. Hun kregen sommige kansen net zo als Marle. Verdediging probeerde bal weg te werken en kwam net voor de voeten van een dame van de zweef. 1-0 achter en Marle stond daar maar flink te balen. Na kansen aan de andere kant bleef het nog steeds 1-0. De middenvelder van hun was vrij snel en kwam ook makkelijk door de verdediging van ons heen! Kort daarna werd er weer aan de kant van de zweef gescoord. 2-0 dus en we waren nog niet eens op de helft. We wisten dat wij meer konden dat dit, maar probeerden er nog het beste van te maken. Nadat Lisanne bij ons vrij makkelijk bij hun door de verdediging kwam, kwamen wij snel terug met 2-1. We kregen weer een beetje hoop. Snel daarna kregen wij weer goeie kansen en werd het 2-2. Scheids floot af en het was rust. In de rust kregen we een beetje moed in gesproken en dat we er wat meer voor moesten doen. Nou ja, dat wisten we zelf ook wel omdat hun bijna laatste stonden!
De 2e helft probeerden we er het beste van te maken. Na 20minuten werd er weer gescoord aan de kant van de thuisploeg.3-2 en Marle kreeg in de 2e helft meer kansen dan in de 1e helft maar ze werden niet echt benut. Na een corner tegen te krijgen werd de bal slecht weggewerkt in de verdediging en toen kregen hun de bal simpel in het goal van ons. Onze eigen fout maar oke! 4-2 stonden we nu al achter! We konden het zo niet meer aanzien en gingen fel voetballen! Veel kansen kregen we voor in en hoppaaa 4-3! De toeschouwers begonnen al te schreeuwen dat we al 10minuten te lang voetbalden. Ze konden het gewoon niet aan dat we scoorden, maar oke! Lisanne brak weer eens door in hun verdediging en werd door 2 man vast gehouden. Lisanne viel en scheids floot. Heerlijk penalty! De vlagger van de zweef was daar niet zo mee eens en kreeg dus op de donder van de scheids. Melanie nam de penalty en hij zat! Gelukkig 4-4! Wij allemaal erg blij want we konden gewoon niet daar weggaan zonder punten. Dat zou echt slecht van ons zijn geweest. Na ongeveer 2minuten floot de scheids af en hebben we ze bedankt voor de wedstrijd. We gingen met 1punt naar huis maar we hadden liever de andere 2 er ook nog bij gehad.