DERBY

Geplaatst op 26-10-2008 12:09.

Mvv begon met een sterke wedstrijd. We wisten dat we moesten winnen van vvh zodat wij een plek omhoog gingen! We begonnen met een sterke opstelling, we hadden gelijk de verdediging dicht gegooid! Hellendoorn begon ook met een sterk team. Door aan beide kanten kransen te creëren werden ze aan beide zijden niet benut. Marle wist dat ze meer konden aangezien we een goeie spits hebben! Door steek balletjes naar voren probeerden we kansen te maken! Vaak schoten we net op de paal of naast. Balen maar oke! Na ongeveer een kwartier door slecht samenspel van Marle brak Hellendoorn door. De bal kwam makkelijk voor de voeten van een Hellendoornse. 0-1 Marle baalde als een stekker en deed er nog een schepje boven op! Veel overtikken lukte nog wel, maar ja die bal moet erin! Dat ging aan onze zijde makkelijker gezegd dan gedaan! We kregen kansen maar die gingen naast.
In de rust kreeg Marle er voor langs, dat ’t slecht voetbal was en dat we meer konden! We wisten dat zelf ook, en probeerde er nog ’t beste van te maken! Net na rust werd er door een slecht verdedigen weer gescoord aan de zijde van Hellendoorn 0-2! Marle liet het er niet bij zitten en nadat er werd afgetrapt nam Lisanne de bal mee naar voren. Ze speelde iedereen zo’n beetje uit en ze scoorde 1-2. Mooie bal in de kruizing! We waren blij en kregen nog hoop! Vlak voor tijd werd Lisanne onderuit gehaald in het strafschopgebied. Penalty! Je wilt niet weten hoe blij wij waren dat wij een penalty hadden! Melanie nam ‘m, en ja hoor! 2-2!
Hellendoorn was er helaas niet zo blij mee. 5minuten later werd er afgefloten dus Marle had weer een punt erbij!