MVV '69 DVO. 1 - 3

Geplaatst op 01-11-2008 22:37.

MVV'69 - DVO 1-3

De wedstrijd tegen DVO gaf de 1e helft een gelijkopgaande strijd te zien. Beide teams deden niets voor elkaar onder. Aan beide kanten werden er kansen gemist. En dat MVV onderaan de ranglijst staat, was niet te merken. Zo ging de rust in met 0-0. Na de thee kwam MVV sterk uit de startblokken en werd in de 60e minuut de 1-0 gescoord door Ronald Sasbrink. DVO ging drukken en uit een scrimmage voor doel werd in de 75e minuut de ingeschoten bal van richting veranderd, waardoor uitblinker doelman Dyon Fikkert kansloos was. 1-1. Doelpuntmaker Kalayclyan. Nog geen 2 minuten later was het door zwak verdedigingswerk alweer raak door Kuipers, 1-2. Er knakte iets bij MVV en dat werd in de 88e minuut benut door weer Kuipers. Al met al toch wel iets een geflatteerde uitslag, waar een gelijkspel voor, gezien de eerste 60 minuten, een betere uitslag zou zijn geweest. De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekend leidende scheids dhr. Tanke uit Enschede. Uiteindelijk toch respect voor de inzet van onze spelers.