sv enter - mvv69

Geplaatst op 09-11-2008 14:06.

Mvv begon goed aan de wedstrijd. We waren fanatiek en netjes opdreef. We moesten en zouden van Enter winnen. Nadat Lisanne Tigchelhoff een mooi steekballetje gaf aan Lisa Mondeel wist ze hem er na 2 minuten er al in te schieten. Een mooi begin van de wedstrijd leek ons zo. Na 0-1 voor te staan bleven we aanvallend voetballen. We speelden netjes over en zo kwamen de 1 tweetjes. Nadat Marle in de 7e minuut weer een kans zag werd deze ook flink benut. Lisanne Tigchelhoff had de eer om deze op haar naam te mogen schrijven. Na 10 minuten stonden we dus al voor met 0-2. Niks is mooier dan zo'n begin. Enter begon ook feller te worden. Duwen en trekken was voor hun niks anders dan gewoon. Marle liet zich niet op de kop zetten en probeerde er nog een sportief potje ervan te maken. Enter kreeg een aantal kansen in de 1e helft maar werden niet benudt. De 1e helft was afgelopen en we gingen met z'n allen naar de kleedkamer. Bram was onze coache voor deze zaterdag want Hermie was afwezig. Bram vertelde ons dat 't goed ging en dat we netjes overspeelde. We zouden en moesten gewoon de 3 punten pakken. Nadat we allen onze ranja ophadden mochten we weer voetballen. Nadat we een bespreking hadden gehad wisten we wat we moesten doen. Net na de rust kreeg Marle ook weer een grote kans en ja hoor hij zat ! Melanie Nieuwenhuis was de gelukkige. Enter baalde als een stekker en dat was aan hun voetbal te merken. Ze werden fel en begonnen flink te trappen en te doen. Nadat Enter een paar kansen kreeg werd er helaas aan de kant van Enter gescoord. 1-3 & Marle baalde als een stekker. Maar deze bal was onhoudtbaar voor keeper Anita Postma. Door moed ingesproken te hebben konden we weer voetballen. Koppies omhoog dus! Maar na deze doelpunt kreeg Marle steeds meer tegenslagen. Ze waren snel en konden soms zo door de verdediging heen lopen! Na een grote fout in de verdediging kon Enter zo scoren. 2-3 en Marle moest niet gaan verliezen! Net voor tijd kreeg Melanie Nieuwenhuis een kans en schoot die prachtig in 't goal! 2-4 en We waren blij. We wisten dat hun met 2-1 van de zweef en hellendoorn met 1-0 van enter hadden gewonnen. Het was tijd, scheids floot af en wij gingen trots met 3punten naar Marle!