Boeiend gevecht blijft onbeslist

Geplaatst op 16-11-2008 10:53.

sc Daarle tegen MVV69 een wedstrijd in de kelder van de 4e klasse. Een wedstrijd die niet bol stond van de kwaliteit, maar wel 90 min. spannend was. Gewoon een heerlijke pot voetbal.
Bij winst van MVV houdt het aansluiting bij de rest. Bij verlies wordt het gat met Daarle erg groot.

MVV was de eerste helft de boven liggende partij. De 2e helft had Daarle meer het initiatief. Een schot op doel van J Dubbink werd door de Daarle goalie verkeerd beoordeeld, 1-0. Patrick de Graaf scoorde voor Daarle de gelijkmaker en tevens eindstand. Vlak voor tijd redde Arjan Klein met een uiterste reflex het punt voor MVV.
De goed leidende scheidsrechter v/d Bosch uit Windesheim kwam in botsing met een speler van MVV en moest de wedstrijd even stil leggen. Na behandeling en met een gekneusde rib kon hij de wedstrijd vervolgen.