Geplaatst op 30-11-2008 11:56.

Om 10:30 moesten we voetballen in Almelo, tegen PH.
Maar omdat de scheids te laat was begon de wedstrijd om 10:45.
Het was koud dus iedereen moest in beweging blijven om een beetje warm te blijven.
De 1e helft liep gelijk op. Beide teams hadden een paar kansen… maar die werden niet benut.
In de rust had iedereen behoefte aan thee, want iedereen was blauw,paard,rood van de kou.
Hermi en Bram spraken ons op een paar dingen aan. En meteen vanaf het fluit signaal voor de 2e helft gingen we er tegenaan, maar dat deed PH ook.
Rond de 55e minuut was het raak! 0-1 voor Mvv’69. ( doelpunt Lisanne). Maar we waren er nog niet, we moesten vechten om een tegen doelpunt te verkomen. Dit lukte ons een tijdje, maar ongeveer 5 á 10 minuten voor het eind signaal werd het 1-1. Dit was tevens ook de eindstand. Het was een sportieve, leuke tegen partij. maar we hopen natuurlijk dat we de volgende keer (thuis) winnen van deze club!