Geplaatst op 08-12-2008 18:17.

MVV’69 reisde naar Nieuw Heeten af.
Vorig seizoen werd daar ook al gevoetbald toen werd het volgens mij 2-2
Maar fijn vandaag moesten we er weer staan om een goed resultaat neer te zetten. Dit viel niet mee om tegen deze jongens te voetballen want zij hebben lang niet zo’n groot leeftijd verschil als bij ons.
We kregen in de eerste helft een grote kans door een snelle counterbal maar deze werd niet afgespeeld door Jol. Maar Marinus moest een paar keer aan de noodrem trekken met een paar aardige slidings.

Met als gevolg dat Nieuw Heeten er steeds harder in ging. We kwamen nog een keer goed weg want ze schoten op de lat. Daarvoor was een overtreding begaan maar daar floot deze scheidsrechter niet voor. Deze man floot een slechte wedstrijd.

Het was rust allemaal aan een bakje thee een verhaal van Stefan aan gehoord want Wilburt was niet mee. Omdat hij met het 1e mee was. De 2e helft begonnen we redelijk. Kwartier na het fluitsignaal van de 2e helft deed zich opnieuw een blessure voor. Dit maal was Remco geraakt. Het was eerst 10 seconde stil maar er zat toch nog muziek in.

Remco werd gewisseld voor Peter we moesten een doeltrap nemen. Dit vond ik apart want als er een overtreding word begaan op een keeper binnen de 16 meter. Moet dat toch minimaal een vrije trap zijn en een gele kaart. Het duurde ook niet lang meer dat Nieuw Heeten kon scoren. maar een paar minuten later tekenende MVV’69 de 1-1 aan. Dit kwam door goed door jagen van Telman. En kon de bal met een mooie steekpass door geven op Jordy. Die op zijn beurt de bal diep gaf op Jol. Die moet je niet zulke kansen geven want die rond hij wel af.

De nummer 10 van hun vond het nog een keer nodig om bij Telman achterin de kuiten te trappen. Die ging op zijn beurt natuurlijk met een sierlijke beweging naar de grond. De enigste dame uit hun elftal vond het nog nodig om te zeggen dat Telman een Suarez was. Maar de vrije trap werd snel genomen want we moesten nog scoren. Dit gebeurde niet want hun scoorde bij ons en het was 2-1. Dat was ook gelijk de einduitslag.