MVV'69 - Lutten 1-4

Geplaatst op 13-12-2008 18:57.

MVV begon goed aan de wedstrijd. Al na 8 minuten belandde een schot op de paal. Er werd goed gevoetbald en na 20 minuten maakte Wilburt Laarman de 1-0. De verwachting was dat MVV dit verder zou uitbouwen. Tot de rust was het een op en neergaande wedstrijd met ook kansen voor Lutten , maar MVV had de stand verder moeten uitbouwen. Na de rust was het echter al in de 47e minuut raak toen Lutten tegen scoorde door R. Gerrits. Hierbij zag keeper Arjan Klein er niet best uit, door de bal uit de handen te laten glippen. Het was gedaan met de vechtlust bij MVV en al in de 55e minuut werd het 1-2 door E. Arkes. Niets lukte meer en Lutten bouwde de voorsprong verdiend uit naar 1-3 in de 70e minuut door M. Altena. En 10 minuten later wou Erik Laarman de bal wegwerken, maar schoot onhoudbaar voor de keeper in eigen doel, 1-4. Dit werd ook de eindstand. Scheidsrechter was de heer Tanke uit Enschede. Die weinig moeite had om dit duel tot een goed einde te brengen. Man of the match was, volgens trainer Rein Vos, Rene Winters.