De Krim altijd gezellig

Geplaatst op 02-03-2009 20:47.

Zaterdag 28 februari 2009 11.00 de wedstrijd Dkb B1 - Mvv'69 B1 onder leiding van een bedenkelijk fluitende scheids. Omdat onze vrienden van Dkb het niet in de 3de klasse redden konden zijn ze terug gezet naar de 4de klasse. Maar goed Mvv startte met de volgende namen:
Keeper: Remco Haselhorst
Verdediging: Mark Telman, Jordy Bosch, Jarno Thijs, Mathijs van Wijk
Middenveld: Marinus van Lenthe(C), Jordy Bannink, Lars Aitink
Aanvallers: Lars Jansen of Lorkeers, Sven Beumer, Peter Bakhuis
Wissels: Patrick Jaspers, Wessel de Ruiter

De wedstrijd begon rommelig aan beidde kanten werd veel barverlies geleden Dkb haalde hier een klein voordeel uit. Alleen kon Dkb hier weinig tot niets uithalen een paar makkelijk te pakken ballen voor Remco meer niet. Tevens leverde Mvv's verdediging prima werk. Mvv kwam steeds beter in de wedstrijd en creƫerde nu ook kansen. Jordy Bannink schoot uit de linker hoek de bal op de lat. Pech voor ons dus en geluk voor De Krim.

Maar bij 1 kans bleef het niet Mvv speelde een redelijk combinatie spel en zette daardoor Lars Aitink vrij voor de goal. Maar toen Lars wou uithalen sprong de bal licht op waardoor deze hoog over zeilde. Ook Lars Jol kreeg een uitgelezen kans de wedstrijd naar onze hand te zetten.

Verder werd er weinig nog uitgericht in de 1e helft. Wel moet er bij gezegd worden dat Dkb het mooie gele bord dat voor dat je het veld betreed moet verwijderen. Wat er op staat klopt nog wel maar de vereniging waar het bord staat?

In de rust was Wilburt niet geheel ontevreden. Het combinatie spel was niet slecht Jarno verdient hier zeker een compliment hij speelde een uitstekende wedstrijd. Hij was zeker van zijn zaak en zette bijna al zijn balbezit om in een goede pass op 1 van zijn medespelers. Maar toch mocht hij een plekje op de bank opzoeken voor de 2de helft. Mvv startte met een totaal andere opstelling. In plaats van ons 4-3-3 huismerk gingen we over een 3-1-2-1-2 volgt u het nog?

Maar deze opstelling zorgde ervoor dat Mvv veel naar achteren moest. Dit zou niet zo vervelend zijn geweest maar doordat Mvv de bal niet goed kon wegwerken waardoor menig pacemaker over uren maakte. Maar goed ook worstelden we ons uit deze situatie en Jol stond weer alleen voor de keeper. Maar helaas Jol had z'n dag niet en miste. Tja dat hej dan mangs.

Maar het oer oude voetbal gezegde luid dan maken jullie de kansen niet af dan doet de tegenstander het wel. En helaas was dit zo. Een speler van Dkb kreeg te veel ruimte en kon de bal in de kruising zeilen. Maar we laten ons dan natuurlijk niet kisten en zochten Dkb's goal weer op. Maar dan moeten de corners die je tegen krijgt wel goed uitverdedigd worden. Dit gebeurde deze keer niet en Dkb kon makkelijk raak koppen met als resultaat 3 punten. Alleen jammer voor onze vrienden dat ze nog onder ons staan.

Maarja weer een goede les geleerd waar we deze week weer aan kunnen werken op de trainingen.

Volgende week komt Westerhaar B1 naar stadion de Leemkamp

U ook? 11.00 begint de wedstrijd.

Groetn de B1