Technische staf : Wilburt Laarman , René Willemsen en Jan Heuver
Opstelling: Keeper(ster): Remco Haselhorst
Verdediging: Mark Telman, Jordy Bosch, Jarno Thijs, Patrick Jaspers
Middenveld: Marinus van Lenthe(C), Jordy Bannink, Lars Aitink
Aanvallers: Lars Jansen of Lorkeers, Sven Beumer, Peter Bakhuis
Wissels: Matthijs van Wijk, Wessel de Ruiter

MVV speelde gelijk zeer fanatiek dit leiden nog niet tot grote kansen.
We waren een paar minuten onderweg en we kregen een vrije trap op een zeer ongelukkig plaats.

Maar die dekselse Telman kon de bal precies op maat geven op Aitink. De keeper kon gaan vissen want de bal zat er prachtig in. Het duurde niet lang dat het volgende doelpunt viel.
Via een goeie opbouw over de flank kon onze Jol scoren met een kiezel hard schot.

De tegenstander zou hebben gedacht daar komen ze weer.
De rollen draaide ineens om door het verkeerd coachen van Remco.
De bal kon makkelijk worden afgepakt en daarop volgende ook een doelpunt. Het stond dan ook 2-1. De 2-2 viel een paar minuten erna naar het niet goed terug zakken van het middenveld.

Het was rust iedereen een bakje thee en Wilburt het woord.
Matthijs en Wessel kwamen erin.
De wedstrijd werd zeer onaangenaam om naar te kijken want er werd zeer slecht gespeeld door MVV maar ook door Voorwaarts.
Een kwartier naar het fluitsignaal van de 2e helft werd door Voorwaarts de 2-3 gescoord. Heino was er in de rust ingekomen bij Voorwaarts.
Wat is dat toch een verschrikkelijk irritant mannetje hij speelde meer met zijn lichaam dan met de voeten. Hij kon het natuurlijk ook niet laten om overtredingen te maken. Hier speelde Telman natuurlijk op in. Die ging met een mooie beweging naar de grond.

Via een goed samenspel om het middenveld kon Jol scoren.
Het was 3-3 we moesten nog vijf minuten zien te overleven dit lukte en we hadden nog met geluk een punt.