SVZW - MVV'69

Geplaatst op 08-03-2009 14:14.

We moesten deze dag tegen de koploper van onze poule. We wisten niet wat we ervan moesten verwachten aangezien EMOS van hun hadden gewonnen en wij vorige week van EMOS. We begonnen deze wedstrijd in Wierden om kwart voor 11 op het o zo fijne kunstgras. In de eerste helft kreeg Wierden veel kansen maar onze keepster hield ze gelukkig allemaal tegen. Door vrij spel in de achterhoede van Wierden kon Lisanne de bal over de keeper heen plaatsen en zo stond het 0-1 voor! Erg blij waren we aangezien we voor stonden van de koplopers. In de eerste helft was het niet zo spectaculair met doelpunten want we gingen met 0-1 de rust in. In de rust kregen we een aantal aanwijzingen van Bram en Hermi dat we strakker op de man moesten. De 2e helft gingen we in en hadden aftrap. Niemand wist van te voren dat dit zo'n slagveld zou worden. Om de 5 minuten lag er wel iemand van Marle op de grond wegens onbenullig trappen van Wierden. Helaas deed de scheids hier niks op uit.. Wierden kreeg uiteindelijk een kans en raakte daarbij een hand van één van ons en de bal kwam op de stip te liggen. Helaas onhoudbaar voor onze keeper en stonden we gelijk met 1-1. Maar Marle zakte af en toen kwamen de goals. Uiteindelijk kwam de stand op 4-1 te staan, maar Marle wist wel dat dit geen gewone pot voetbal was. Nee, dit was gewoon een slagveld. Snel vergeten we daarom ook deze wedstrijd, tot volgende week!