MVV '69 sluit seizoen met overwinning af

Geplaatst op 09-05-2009 19:33.

MVV 69 heeft op de slotdag een verdiende overwinning behaald op naaste buurman sc Daarle.

In een 1e helft die werd beheerst de de mannen uit Marle, kwam het al na 2 min. op voorsprong door een strafschop. Ronald Sasbrink was koel en tekende voor de 1-0.
In de 8e min. was het wederom Ronald Sasbrink die een aanval over rechts beheerst afrondde.
De ploeg uit Marle verzuimde daarna de voorsprong uit te breiden.
het eerste deel van de 2e helft was voor sc Daarle .
De mannen van scheidend trainer Anne de Jong begonnen fel aan het 2e deel.
In de 69e minuut werd een speler van Daarle onreglementair gevloerd en bracht de toegekende strafschop de stand op 2 - 1.
10 min. later was de verdediging van MVV te weinig attent en werd de gelijkmaker binnen geschoten.
Vanaf de aftrap was het Chiel Jansen of Lorkeers die een aanval over rechts simpel, maar zeer doeltreffend binnen werkte.
Daarna nog veel kansen voor beide doelen, maar Arjan Klein van MVV was in een supervorm.
MVV 69 was op basis van 90 min. de terechte winnaar.