HHC MB - MVV'69 MB

Geplaatst op 13-09-2009 22:03.

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en dus ook voor de meisjes B. Na alweer een aantal weken hard te hebben getraind kunnen we beginnen aan onze eerste wedstrijd in de competitie. We hebben overigens al wel 2 bekerwedstrijden gehad maar daar praten we niet meer over. We waren afgelopen zaterdag te gast bij sportpark ‘’ De Boshoek ‘’. Nadat we ons hadden omgekleed en onze warming up hadden gehad konden we beginnen aan deze wedstrijd. Marle nam al snel het voortouw. Door goed overspel konden onze dames al snel de verdediging overwinnen. Al snel werd er de 0-1 gemaakt door onze Lisa. We begonnen daarom ook weer met frisse moed na de aftrap. Door goed overspel door ons middenveld en voorhoede kon Marle ook weer door hun verdediging heen komen. Melanie was de trotse doelpuntenmaakster en zo stond het alweer 0-2. Net nadat er werd afgetrapt kreeg Melanie weer de bal voor haar voeten en een mooie afstandschot maakte er de mooie 0-3 van. Het geluk was nog niet opgehouden want voor je het weet stond er 0-4 op het ‘’ scorebord’’. Lisa mocht wederom dit doelpunt op haar naam schrijven! Onze spits kroop door verdediging heen en nadat ze een bal voor haar voeten kreeg schoot ze hem kei hard in het net! Kyra was de gelukkige doelpuntenmaakster en ook zij mag dit op haar naam zetten. Nadat de 0-5 dan was gescoord hadden we 5minuten pauze. In de kleedkamer stond onze wel verdiende thee en een dikke laag suiker erbij in klaar! Nadat er over de 1e helft werd gepraat konden we terug naar het veld. Nadat Marle mocht aftrappen konden we weer flink aanvallen. Althans dat was onze bedoeling. HHC werd sterker en ze hadden een andere keepster. Ook Marle had in de 2e helft een nieuwe keepster. Nadat we veel kansen hadden gehad wat overigens alleen maar naast,voor of over gingen kregen we dan uiteindelijk de kans. Nadat we een goeie corner hadden kon Marije hem er zo inschieten! Olee 0-6 en kort daarna werd er ook afgefloten door onze o zo fantastische scheids. Hoppa 3 punten bij onze eerste competitie wedstrijd. We zien u graag langs de zijlijn 26september bij onze thuiswedstrijd tegen Voorwaarts.