Blauw Wit '66 - MVV '69

Geplaatst op 01-11-2009 12:14.

Sinds dit jaar zit Blauwwit '66 weer in dezelfde competitie als M.V.V. '69. In het verleden zijn er dan ook verschillende leuke wedstrijden gespeeld. En vandaag werd de draad gewoon weer opgepakt waar we destijds gebleven waren. Kortom een leuke partij voetbal zonder respect voor de tegenstander.

Vanaf het begin zat Marle goed in de wedstrijd en toonde geen respect voor het hoger geklasseerde Blauwwit '66. Het was dan ook M.V.V. '69 die in de 17e minuut brutaal de 0-1-score tot stand bracht. Wim Stevens bracht uit een netjes vrij gespeelde bal de 0-1 op het scorebord. Hier schrokken de Blauwwitters toch wel even van. Door Blauwwit '66 werd ook wel een tandje bijgeschakeld maar echt in de problemen kwamen de Marlenaren niet. De ruststand was 0-1.

Na de rust een geheel ander Blauwwit '66. Door Blauwwit '66 werd direct flink de aanval ingezet. Dit leidde er toe dat de Marlenaren toch terug moesten. Echter tot een doelpunt kwamen de Holtenaren niet. Na een kwartier gingen de Marlenaren gewoon weer in de aanval maar ook dit leidde niet tot doelpunten. Verder werd er nog veel heen en weer gevoetbald maar ook Blauwwit '66 kon geen vuist meer maken om toch tot scoren te komen. Ondanks dat de scheidsrechter het nodig vond om in de tweede helft 10 minuten!!!!!!!!!! door te laten spelen bleef de eindstand gewoon 0-1 voor de Marlenaren. In de eerste helft was daar ook al vijf minuten bijgekomen. Maar ja de scheids die beslist dat allemaal.
Kortom een prachtige dag voor M.V.V. '69 en Blauwwit '66 zal er nog wel even over nadenken.

Gele kaarten: 3 stuks
Man of the match: Wim Stevens

Volgende week staat de wedstrijd M.V.V. '69 - Kloosterhaar op het programma.