MVV '69 - Kloosterhaar

Geplaatst op 08-11-2009 16:28.

Vanaf de aftrap was het Kloosterhaar die het M.V.V. '69 moeilijk maakte. Al in de eerste minuut raakte Kloosterhaar de kruising van het marlese doel. Dit na een fout in de achterhoede. Daarna werd er beter opgelet door de Marlenaren en werd het een leuke eerste helft. Halverwege de eerste helft was het Drenthen van Kloosterhaar die uit een fraaie aanval de 0-1 op het scorebord bracht. Dit was ook de ruststand. Na de rust was het in de 47 ste minuut Jonkhans van kloosterhaar die zorgde voor de 0-2. Dit was wel even een domper voor de marlenaren. Daarna kwam M.V.V. '69 toch op 1-2 na een benutte strafschop van Sasbrink. Even was er weer hoop voor M.V.V.'69 en ging op zoek naar de 2-2. deze stand kwam er echter niet omdat Kloosterhaar halverwege de tweede helft via Drenthen op 1-3 kwam. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase werd de eindstand 1-4 voor Kloosterhaar door een doelpunt van Jonkhans.
Al met al een terechte overwinning voor Kloosterhaar. De scheidsrechter was deze middag hr. Paarhuis uit Ommen. Hij floot een prima wedstrijd.
Volgende wedstrijd is uit tegen Sportclub Daarle 1.
Geen gele of rode kaarten voor M.V.V. '69.