DAMES MVV'69 pech in Hellendoorn

Geplaatst op 27-03-2010 16:02.

Zaterdag 27 maart stond de wedstrijd tegen VV Hellendoorn op het programma!
De 1e helft was een gelijkopgaande wedstrijd waarbij beide ploegen weinig kansen creeƫrden.
In de 5e minuut liet Lisanne Tigchelhoff een mooie kans liggen. Gerdien Kosters had in de 20e minuut een zeer goede redding en behoede MVV'69 voor een achterstand. Er werd vanaf beide kanten van alles geprobeerd, maar er werd niet goed gecombineerd en het ontbrak aan de afwerking!

Na de thee eigenlijk hetzelfde spelbeeld, het was wel VV Hellendoorn die er af en toe gevaarlijk uitkwam. In de 65e minuut een goede redding van Gonneke Bartels, door de bal van de tegenstander te onderscheppen en hem over de lijn te schieten. In de 70e minuut wist VV Hellendoorn op een 1-0 voorsprong te komen door een mooi doelpunt vanaf de 20 meter.
In de 80e minuut een dot van een kans voor de kant van MVV'69, Lisanne Tigchelhoff gaf een mooie voorzet op Gerlinde Kleinjan, helaas schampte zij alleen maar de bal en miste het doel. Even later weer een kans voor MVV'69, een hoekschop genomen door Anita Veurink kwam bij Gea Haller terecht, waarna zij vervolgens in de handen van de keepster kopte.
De stand bleef bij 1-0. Een gelijkspel was de juiste uitslag geweest in deze streek derby!

Beste speelster: Marina Baan