Lemele - MVV '69

Geplaatst op 30-03-2010 14:47.

Wat een leuke middag had moeten worden voor MVV '69, eindigde in een teleurstelling. Vanaf de aftrap pakt MVV het goed op, lekker fanatiek en een snelle balrotatie het lijkt goed, maar na 10 minuten zakt MVV terug en neemt Lemele het hef in handen, wat leidt tot een doelpunt in de 25e minuut van Meijerink. 0-1. Tot rust gelijk op gaande strijd. Na rust probeert Marle gelijk weer druk te zetten wat leidt tot goede scoringskansen, die niet worden afgemaakt.

Ver in de tweede helft maakt doelman Klein een onnodige overtreding, wat leidt tot een strafschop voor Lemele. Lammerink werkt keurig af 2-0. Daarna maakt de doelman van Lemele een overtreding op een door gebroken speler van Marle, hij kan met rood vertrekken. Ál met al een rommelige wedstrijd. Weer geen punten mee naar Marle. Toch maar weer met goede moed uit kijken naar de volgende wedstrijd tegen Blauwwit.