Pech voor dames MVV'69

Geplaatst op 10-04-2010 18:55.

Zaterdag 10 april om half 3 werd de wedstrijd tegen Blauw-wit Holten gespeeld in Marle.
Een leuke tegenstander voor MVV'69, waar van gewonnen kon worden!! Maar helaas resulteerde het in een nederlaag.

De dames van MVV'69 begonnen goed aan de wedstrijd, creeƫrden gelijk goede mogelijkheden, hadden zelfs de overhand in de eerste helft! Na 11 minuten spelen was het toch Blauw-wit die wist te scoren en de stand op 0-1 zette. Daarna was het zaak voor MVV'69 om te scoren, volop kansen werden er gecreeƫrd maar door pech ontbrak het in de afwerking. In de 25e minuut een vrije trap genomen door Anja Kamphuis op Gerlinde Kleinjan, die de bal tegen de paal schopte. 2 minuten later kans voor Lisanne Tigchelhoff, zij schoot net naast. Kort daarna weer een mooie kans voor Gerlinde Kleinjan, wist de bal nu op de andere paal te krijgen maar niet in het doel. Even later kwam Blauw-wit er nog een keer gevaarlijk uit, maar door een goede redding van Mette Lohuis, wisten zij niet te scoren. Marina Baan had even later nog een mooie kans voor de kant van MVV, een mooi schot vanaf de 20 meter, ook deze ging net langs doel. Ook Blauw-wit had deze helft mooie kansen, maar het was toch MVV'69 die de overhand had!

In de 2e helft was het Blauw-wit die de overhand kreeg en het spel overnam, de ene naar de andere kans werd door de dames van Holten wel benut! In 10 minuten tijd wisten ze de score op 0-4 te krijgen, vanaf de 65e minuut. Kort voor het eind kreeg Gerlinde Kleinjan nog een goede kans, maar wist deze voor de 3e keer op de paal te krijgen. MVV'69 had erg veel pech in deze wedstrijd, als de kansen goed benut waren was het een hele andere partij geworden.

Beste speelster: Marina Baan