MVV '69 - Blauw Wit '66

Geplaatst op 11-04-2010 18:41.

Deze middag moesten de Marlenaren thuis tegen Blauwwit '66 uit Holten.
Gedurende de eerste helft ging de wedstrijd mooi gelijk op. hier en daar wat kleine kansjes over en weer. Het bleef lang 0-0. Aan het eind van de eerste helft in de 44 ste minuut werd de buitenspelval ontweken door Wim Stevens en deze werkte dit verder prima af. 1-0 voor de marlenaren. De holtenaren gingen direct daarna fel inde aanval en al in de laatste minuut leidde dit tot een strafschop voor Blauwwit '66. Dit nadat de keeper van M.VV. '69 een doorgebroken speler van Blauwwit '66 ten val bracht. Door Aanstoot werd de 1-1 op het scorebord gebracht. Hierna was het tijd voor een kop thee.

Na de rust een veel feller Blauwwir '66. Voor de M.V.V-ers was dan ook verdedigen het motto. In de 50 ste minuut was het H. Beldman die voor Blauwwit '66 de 1-2 scoorde. Uit een prima opgezette aanval wist hij te scoren. Daarna ging M.V.V. '69 wel over tot de aanval en werden er wat spelers gewisseld. Echter tot goede scoringskansen leidde dit niet voor de Marlenaren.
En zo als het dan zo vaak gaat valt het doelpunt dan aan de andere kant. In de 70 ste minuut was het weer H. Beldman die tot scoren kwam. 1-3. Naderhand kwamen er meer kansen voor de Holtenaren, maar ook zij wisten niet meer te scoren. De eindstand was 1-3.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen A.S.V. 57 1 op het programma. Ook weer om half drie.

Gele kaarten M.V.V. '69: twee stuks
Man of the match: Wim Stevens