D1 wint de bekerfinale!

Geplaatst op 16-05-2010 20:27.

Zaterdag 15 mei moesten wij de beker finale spelen tegen Marienheem D1G. De wedstrijd werd gespeeld op het sportveld van Vroomshoopse boys waar alle finales werden gespeeld van KNVB district oost. Enkele jongens hadden al slecht geslapen, omdat ze zenuwachtig waren, maar Jelle zei je moet gewoon voetballen zo als je dat anders ook doet dan komt alles wel goed.
In de eerste helft waren er wel kansen voor MVV, maar het lukte nog niet de bal in het doel te schieten. Naar een mooie aanval wist Jeroen hem toch netjes in te schieten zelfs met links. Met de rust was het dus 1-0 voor ons.
Na de rust had Marienheem van keeper gewisseld en kwamen ze sterk terug en een paar goede kansen zelfs één op de paal, maar gelukkig ging hij er niet in. Na een goede counter van ons wist Tom de 2-0 te scoren, gelukkig dat is veiliger. Marienheem ging nu alles op alles zetten om toch nog te scoren. En het doelpunt bleef ook niet uit dus werd het 2-1. Met nog ongeveer 5 min op de klok werd het nog spannend. De spelers van MVV wisten met man en macht toch te voorkomen dat Marienheem toch nog scoorde. De scheidsrechter floot en MVV’69 heeft de beker gewonnen. De beker werd officieel overhandigd en iedere speler, trainer en leider kregen een medaille, maar Marienheem kreeg ook een beker en medaille omdat ze de 2e plaats hadden gehaald. Wij willen de supporters en bestuur van mvv’69 die in grote getallen aanwezig waren bedanken voor de ondersteuning van de jongens en meisjes van D1. Daar kregen de jongens en meisjes nog een extra stimulans door. Na het douchen gingen wij weer terug naar Marle, waar wij door het bestuur werden getrakteerd op drinken en patat.
Volgens Nick was dit de eerste keer dat MVV’69 een KNVB Beker won, dus dat is wel een hele prestatie in 40 jaar MVV’69.
Hierbij willen wij ook alle ouders bedanken voor de mooie bos bloemen .