bekerwedstrijd HHC - MVV

Geplaatst op 31-08-2010 06:51.

MVV E1 – HHC E8

Nu de zomerstop voorbij is en het voetbalseizoen weer is begonnen moeten we deze zaterdagmorgen vroeg op om onze eerste bekerwedstrijd te spelen, na een aantal weken van trainen. Om half 8 gaan we richting Hardenberg om daar te voetballen tegen HHC E8. Bij aankomst zoeken we onze kleedkamer op en gaan we gezamenlijk luisteren naar wat onze trainers en leider te vertellen hebben. De opstelling wordt bekend gemaakt en er wordt wat uitgelegd hoe een ieder vanuit zijn plek op het veld de tegenstander het zo moeilijk mogelijk kan maken. Hierna gaan we naar het kunstgrasveld voor de gezamenlijke warming-up. Als de scheidsrechter gearriveerd is kan de wedstrijd beginnen. In een gelijk opgaande partij was het HHC dat het eerste doelpunt maakte. Ook MVV kreeg mogelijkheden en het was Jesper die de gelijkmaker scoorde. De beide teams waren aan elkaar gewaagd. Nu was het weer HHC die de 2-1 scoorde. Niet veel later was het Steyn die twee tegenstanders passeerde en de 2-2 maakte. Een op en neergaande wedstrijd waarbij MVV steeds meer de aanval zocht, maar dit moest bekopen met twee tegentreffers. Ruststand 4-2 voor HHC. In de rust werd er aan de spelers gevraagd wat er goed en wat er fout ging. Spelers gaven zelf al aan dat er bij enkele tegendoelpunten foutjes werden gemaakt, hierna werd er door de trainers uitgelegd hoe er beter verdedigd kon worden en een ieder meer op zijn eigen plek moest blijven spelen. In de tweede helft was er meer inzet en nadat Jesper de 4-3 had gescoord kregen de spelers hoop dat er misschien ook nog wel een gelijk spel inzat. Niets werd minder waar, na een mooie actie scoorde Jesper de 4-4. Ook speelde MVV achterin goed met Mart als slot op de deur, Daan onze keeper had nog een paar goede reddingen, Bas en Ruben gaven hun tegenstanders weinig kans om te scoren , Sander Bakhuis ging met veel inzet de duels aan, ook Jesse en Sander Lusseveld werkten hard op het middenveld zodat de tegenstander niet de tijd kreeg om een aanval op te bouwen. Maar hier bleef het niet bij. Mart kreeg wat ruimte en vanaf 20 meter haalde hij verwoestend uit, en de bal vloog het doel in, 4-5. De overwinning werd al gevierd maar binnen de minuut was het weer Steyn die ook nog de 4-6 maakte. Hierna floot de scheidsrechter, die ook de leider van HHC was teleurgesteld af, na een prachtige wedstrijd met heel veel inzet in de tweede helft, hierdoor was het dan ook wel terecht, dat MVV’69 de winnaar was van dit duel.