gelijkspel E1

Geplaatst op 04-09-2010 22:46.

Wesepe E1G – MVV’69E1
Nadat we vorige week onze eerste bekerwedstrijd hadden gewonnen in Hardenberg gingen we deze zaterdagmorgen richting Wesepe voor onze tweede wedstrijd. Wesepe had vorige week een valse start gekend, en kreeg in Gramsbergen een flinke nederlaag om de oren. Deze jongens waren er nu op gebrand dat dit tegen MVV niet weer ging gebeuren. Omdat we redelijk op tijd waren namen we eerst een kop koffie, en thee voor onze leidster Petra. Hierna begonnen we met de wedstrijdbespreking. Nadat de opstelling bekend werd gemaakt, gingen we praten over wat er vorige week goed was gegaan en dingen die nog verbeterd konden worden. Hier hadden we afgelopen week ook al opgetraind. Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen. MVV begon sterk, de bal werd steeds vaker rond gespeeld, de jongens kregen al in de gaten wanneer het speelveld breed gehouden moet worden en wanneer het speelveld kleiner moet worden gemaakt. Ook de eerste mogelijkheden waren voor MVV’69. Dit resulteerde na 10 minuten ook in de 0-1. Maar Wesepe werd sterker en kreeg mogelijkheden, maar net als vorige week werd er nu ook weer teveel kansen gemist volgens de coach van Wesepe. Vanuit een hoekschop was het de keeper van Wesepe die de bal wel weg stompte, maar alleen voor hem en zijn teamgenoten belande de bal in eigen doel. 0-2. Maar Wesepe gaf niet op en scoorde ook. Voor rust kwam het zelfs nog op gelijke hoogte. Ruststand 2-2. Na rust was het een gelijk opgaande wedstrijd. De keepers van beide teams blonken uit met voortreffelijke reddingen. Vijf minuten voor tijd was het MVV’69 dat weer de leiding nam. We waren dolblij en dachten de overwinning binnen te hebben. Maar in de laatste minuut ging het toch nog mis, een vrijstaande speler van Wesepe nam de bal op de schoen en scoorde de gelijkmaker. Na het eindsignaal heerste er toch teleurstelling bij de spelers van MVV’69 die gehoopt hadden om met de winst huiswaarts te gaan, maar terug kijkend op de wedstrijd was dit wel de terechte uitslag. Woensdagavond weer een wedstrijd en dan thuis tegen Gramsbergen.