Pech voor dames MVV'69

Geplaatst op 11-09-2010 18:16.

Zaterdag 11 september kwamen de dames uit Holten op bezoek in Marle.
Een gelijkopgaande wedstrijd ging van start. Na 13 minuten spelen een goede redding van Gerdien Kosters die de dames van MVV voor een 1-0 achterstand behoede. Even later een mooie kans voor Gea Haller, deze ging helaas net langs doel, kort daarna weer een kans voor Gea, deze schoot net over het doel. Mirjam Stokman kwam in de 30 minuut aan bod, en schoot net naast het doel. Anja Kamphuis probeerde het ook nog een keer, maar kreeg hem ook niet in het net. In de 43e minuut zag Gerlinde Kleinjan kans om te schieten, deze bereikte het doel ook niet en ging net langs.
Blauw-wit wist in de eerste helft de kansen wel af te maken, maar liefst 2 keer. Met een stand van 0-2 gingen we de rust in.

Na de thee eigenlijk hetzelfde spelbeeld er werden aan weerskanten kansen gecreeƫrd maar niet benut. In de 60 minuut een grote kans voor Gerlinde Kleinjan, deze ketst tegen de hoekpaal, In de 69e minuut schiet Lisa Mondeel net over. In de 82e minuut Gerlinde Kleinjan weer pech. 2e helft was toch MVV'69 de bovenliggende partij maar geluk ontbreekt!
Eindstand: 0-2.

Beste Speelster: Keepster, Gerdien Kosters