Thuisnederlaag E1

Geplaatst op 26-09-2010 21:17.

MVV E1 – Den Ham E4

Voor velen is het is even wennen want de thuiswedstrijden van de E pupillen beginnen zaterdagsmorgens om kwart voor negen. Dus vroeg uit de veren om op deze mooie zaterdagmorgen de thuiswedstrijd te mogen spelen tegen Den Ham. Na de nederlaag vorige week tegen De Zweef, probeerden we nu de punten in eigen huis te houden. Na de warming-up en een korte bespreking kon scheidsrechter John Heisterkamp voor het beginsignaal fluiten. MVV begon goed, probeerde door de bal rond te spelen gevaar te stichten voor het doel van Den Ham. Het eerste doelpunt kwam dus ook aan MVV zijde, naar een goed uitgespeelde counter was het na tien minuten raak en 1 – 0 voor MVV. Den Ham liet zich niet van de wijs brengen en schakelde een tandje bij. De ploeg kreeg enkele mogelijkheden en wist voor rust zelfs drie maal te scoren. Net voor rustsignaal was het toch MVV die de aansluittreffer maakte waardoor de ruststand 2 – 3 was in het voordeel van Den Ham.

In de rust werd erop gewezen wat er misschien in de tweede helft anders kon, door wat meer inzet en vertrouwen in eigen kunnen zouden we het de tegenstander moeilijker kunnen maken. Maar gelijk naar rust ging het mis, en scoorde Den Ham wat gelukkig de 2 – 4. Hierna gingen de koppies naar beneden en dat is net niet wat je tegen Den Ham moest doen. Hierna kreeg Den Ham vrij spel en liep het verder uit. Nadat Den Ham dacht dat het niet meer nodig was om nog hun best te doen was het MVV dat binnen enkele minuten een aantal keren scoorde 5 – 6. Werd het dan toch nog spannend en zat er dan toch nog een verrassing in? Nee, want enkele minuten voor het eindsignaal was het toch weer Den Ham die scoorden en zo verdiend aan het langste eind trok. Eindstand 5 – 7.