Puntendeling in Nieuwleusen

Geplaatst op 02-10-2010 22:07.

Deze zaterdag morgen ging de reis richting Nieuwleusen waar we om 11.00 uur mochten aantreden tegen de E3 van de voetbalvereniging usv. Nadat we ontvangen waren zijn we in de kleedkamer begonnen met een wedstrijdbespreking. Na twee nederlagen op rij werd het wel eens weer tijd om de punten mee te nemen naar Marle. Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. Van de afspraken vooraf kwam in het begin niet veel van terecht. Na vijftien minuten stonden we al met 3-0 achter, en het was aan ons zelf te verwijten. Doordat USV veel feller was, goed samenspeelde en met veel spelers achter de bal speelde, stond USV het verdiend voor. Door één van de weinige uitvallen konden we toch tegen scoren, maar naar een fout in de verdediging werd er een rust stand bereikt van 4-1 voor USV.

In de rust hebben we besproken wat er niet zo goed ging, ook de coach van mvv was behoorlijk teleur gesteld en gaf dit signaal ook duidelijk aan de spelers weer. Dat er in de tweede helft met veel meer inzet gespeeld moest worden werd er duidelijk bij de spelers ingeprent. Nadat de scheidsrechter had gefloten voor de tweede helft, stond er een heel ander MVV, door keihard te werken werd de achterstand omgebogen in een voorsprong, 4-5. Met nog enkele minuten te gaan ging de scheidsrechter in de fout. In plaats ons een vrije trap te geven werd het voordeel aan usv gegeven met als resultaat de gelijkmaker. Zo’n late tegentreffer en op deze manier is teleurstellend, maar de uiteindelijke puntenverdeling was wel op z’n plaats.