Marle wint de gemeentelijke derby tegen ENC'09

Geplaatst op 04-10-2010 21:59.

Op 2 oktober stond de wdstrijd E.N.C. 1 - M.V.V. '69 op het programma.

Vanaf het begin ging M.V.V. '69 goed van start en werd er goed gevoetbald. In het eerste kwartier kregen de Marlenaren al drie kansen. Maar deze werden niet benut.
E.N.C. 1 was ook van plan om deze wedstrijd een goed resultaat te halen en ging ook in de aanval. Dit leidde tot enkele doelpogingen van buiten de zestien meter. ook hieruit werd niet gescoord. Na ongeveer 20 minuten kreeg Leon Jansen of Lorkeers de bal goed op de schoen en scoorde van buiten de zestien meter de 0-1. Daarna gingen de M.V.V.-ers goed door en dit leidde in 27 ste minuut tot de 0-2 door een doelpunt van Lammerink. Daarna werd en van beide kanten wel op de aanval gespeeld, maar ect goede kansen kwamen en niet meer. De ruststand bleef dan ook 0-2.

Na de rust kwam E.N.C. 1 goed uit de startblokken en probeerde de stand in hun voordeel om te zetten. De Marlenaren begonnen daardoor toch het voetballen weer een beetje te vergeten en ging het proberen met lange ballen naar voren. Dit had al vaker niet tot succes geleid en ook dit keer was dat niet anders. Wel bleef de stand gewoon 0-2 voor M.V.V. '69 en de tijd verstreek langzaam maar zeker. Toen uiteindelijk de 90 minuten waren verstreken stond deze score nog steeds op het bord en gingen de Marlenaren tevreden terug naar Marle.