Marle verslaat de koploper Gramsbergen en neemt koppositie middenmoot in

Geplaatst op 17-10-2010 10:42.

Deze middag moesten we naar koploper Gramsbergen 1. Kortom een taaie tegenstander.
Vanaf het begin een aanvallend Gramsbergen 1. Deze zou deze wedstrijd wel snel even beslissen. Want ja koploper dat schept verplichtingen.

De eerste 20 minuten was Gramsbergen dan ook sterk in de aanval maar tot doelpunten wisten zij niet te komen door goed verdedigend werk van de M.V.V-ers. Daarna was de druk even van de ketel en kwamen de M.V.V.-ers ook tot wat aanvallende perikelen. De keeper van Gramsbergen moest een paar keer goed zijn best doen, maar daar bleef het ook bij.
De ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust met de nodige peptalk een geheel andere wedstrijd. Gramsbergen zou de wedstijd wel even maken, maar nee deze middag was het M.V.V,.'69 die de de 0-1 stand op het bord bracht. Prima doelpunt van Lars Aitink op aangeven van verdediger Jansen of Lorkeers die brutaal was opgestoomd naar het doel van Gramsbergen. Daar ging Gramsbergen geen genoegen meenemen en vijf minuten later kwam de 1-1 stand op het scorebord. Een vermeende achterbal mocht toch doorgaan en werd doorgeschoven op de vijf meter lijn de 1-1 was een feit.

Daarna ging M.V.V.'69 niet bij de pakken neer zitten en bleef netjes verzorgd voetbal spelen. Dit leidde er toe dat Sasbrink in de 28 ste minuut kon opkomen vanaf ongeveer de eigen helft. Buiten de 16 meter haalde hij verwoestend uit en de bal verdween in rechterbovenhoek. 1-2 voor de M.V.V.-ers. Maar net als na het vorige doelpunt was het Gramsbergen die in 34 ste minuut uit een hoekschop alweer de 2-2 wist te scoren. Zo ongeveer vijf minuten voor het eind van de reguliere speeltijd kreeg Gramsbergen ook nog een strafschop toegekend nadat een speler van Gramsbergen was neergehaald. We zagen de bui al weer hangen en dachten moeten wij dan ook vandaag weer verliezen na wederom een goede partij voetbal?.
Maar gelukkig hadden we onze doelman Arjan Klein nog in het doel en deze wist de strafschop netjes te pareren. Het bleef dus 2-2.

Daarna ging Gramsbergen 1 wisselen en ging het een op een spelen om toch de winnende treffer nog te forceren. Maar deze middag pakte het geheel anders uit na ongeveer vijf minuten in blessure tijd was het wederom Sasbrink die nog een keer verwoestend uithaalde van randje zestien. Deze keer ging de bal via de binnenkant van de paal in het doel. De 2-3 was een feit.
Ook daarna werd Gramsbergen 1 nog een paar keer gevaarlijk voor het doel van de M.V.V.-ers, maar tot scoren kwamen zij niet meer. de eindstand was 2-3. Daarna gingen wij rustig weer terug naar Marle, waar het nog lange tijd gezellig bleef. Blijkbaar kon men het in Gramsbergen ook allemaal niet meer bevatten, want toen de scheidsrechter voor het eindsignaal floot stond het scorebord nog steeds op 2-2.