Eerste 3 punten voor Marle binnen na 5-0 overwinning op Haaksbergen

Geplaatst op 24-10-2011 13:48.

Vandaag de wedstrijd tussen de twee laatste teams uit deze klasse. Beide teams staan nog steeds op nul punten. Dus er moest vandaag gewonnen worden om de blik naar boven gericht te houden. Ook RTV Oost was deze middag aanwezig om van deze kraker in de kelder van het amateurvoetbal zijn verslag te doen. Op Radio Oost werden deze middag de verslagen van deze wedstrijd uitgezonden. Naderhand werden op TV  Oost de gemaakte beelden uitgezonden.

Vanaf het begin twee voorzichtig spelende teams. Maar al vrij snel krijgt Haaksbergen de kans om de score te openen. Tot opluchting van de Marlenaren kan de bal uiteindelijk nog net over het doel worden gewerkt. Daarna is het M.V.V.'69 die het voortouw neemt en na acht minuten is het Wim Stevens die de 1-0 laat aantekenen voor M.V.V.'69. Na veertien minuten pikt Wim Stevens een foutieve terugspeelbal van Haaksbergen op en brengt de stand op 2 - 0. Dit geeft wat vertrouwen voor de Marlenaren en het betere spel is daarna voor de M.V.V-ers. De ruststand blijft 2 - 0. Na de rust weer een aanvallend M.V.V.'69 die de aanval zoekt.  Al in de 47ste minuut scoort Erwin Poots de 3 -0 voor M.V.V.'69 en is de wedstrijd gespeeld. Daarna krijgt M.V.V.'69 meerdere kansen om de score verder op te voeren. Het duurt echter tot de 72ste minuut voordat de zojuist ingevallen Erik Lammerink met zijn eerste actie de 4 - 0  in de verre hoek binnen schiet. Daarna weet M.V.V.'69 nog een keer het doel te vinden. Erwin Poots mag een op tijd afgegeven bal van Wim Stevens binnen tikken in het lege doel van Haaksbergen. De eindstand komt hiermee op 5 - 0.

Eindelijk kunnen de Marlenaren met opgeheven hoofd het veld verlaten en de eertse drie punten van dit seizoen bijschrijven. Al met al een mooie middag voor M.V.V.'69 met veel plubliek langs de kant die eindelijk weer eens konden genieten van het voetbal in Marle.

Speciaal wil ik hierbij de mensen van Radio en TV - Oost bedanken voor de mooie verslagen op Radio en TV - Oost.

Volgende week alweer een kraker op De Leemkamp. Dan komt Sp. Daarle op bezoek. Beide teams staan inmiddels op drie punten dus dit beloofd weer een mooie wedstrijd te worden.