MVV '69 wint de gemeentelijke derby tegen Daarle

Geplaatst op 31-10-2011 09:23.

Vanaf het begin een aanvallend M.V.V.'69. En al na zes minuten kon M.V.V.'69 de score openen. De keeper van Sp. Daarle kreeg een vrije trap van randje zestien niet klemvast. Hierna was het voor Wilburt Laarman een makkie om van vijf meter de bal binnen te tikken  1 - 0. Daarna ging ook Sp. Daarle op zoek naar een doelpunt en kwam een paar keer sterk opzetten. Maar gescoord werd er niet. Wel was het Wim Stevens die voor Marle in de twintigste minuut de 2 - 0  wist te scoren. Een mooie positie voor de rest van de wedstrijd. In het verloop van de eerste helft kregen beide ploegen nog wel enkele kansen, mar hier werd niet uit gescoord. De ruststand bleef dan ook 2 - 0.

Na de rust was het Sp. Daarle die direct op zoek ging naar de aansluittreffer en kwam een paar keer sterk opzetten. Daarna zakte Sp. Daarle toch weer wat terug en konden de Marlenaren de mooie voorsprong vrij gemakkelijk vast houden. Tegen het einde van de wedstrijd kwam Sp. Daarle noch een paar keer sterk opzetten en kreeg ook een paar mooie mogelijkheden op een doelpunt. Echter de Marle doelman gaf geen krimp. Na negentig minuten was de stand nog steeds 2 - 0 en konden de Marlenaren de overwinning gaan vieren.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Sportclub Glanerbrug.